Spekstraat 5a
2514BL Den Haag
070 - 767 05 89

Producten

Ariane Inden staat voor luxe en milieu- natuur- en diervriendelijke cosmetica van een zeer hoogwaardige kwaliteit. De producten zijn wetenschappelijk verantwoord en dermatologisch getest, bevatten geen parabenen en zijn daardoor erg geschikt voor de meest gevoelige huid.

Gemaakt voor ultieme schoonheid met perfectie, kwaliteit en stijl.

 

Milieu- en diervriendelijk

Als een van de weinige cosmetica merken denkt Ariane Inden vanaf het eerste begin, ongeveer 20 jaar geleden, al aan het milieu en het maken van diervriendelijke producten. Er wordt ook geen gebruik gemaakt van overbodige verpakkingen. De producten van Ariane Inden zijn niet op dieren getest en er zijn geen dierlijke grondstoffen in de producten verwerkt of gebruikt.

Huidverzorging

Ariane Inden Huidverzorging gaat verder. De laatste ontwikkelingen en de nieuwste technologieën en werkstoffen worden toegepast in de producten. Voor een perfect resultaat hanteert Ariane Inden maar liefst 48 huidtypes. Hierdoor kunnen wij een zeer specifiek advies geven over de verzorging van uw huid. Het huidtype wordt bepaalt door gebruik te maken van een huidanalyse computer. Alle huidverzorging is geparfumeerd met de heerlijke Basic geur. Speciaal voor de gevoelige huid zijn bijna alle huidverzorgingsproducten ook ongeparfumeerd en zonder kleurstoffen verkrijgbaar. De producten zijn vrij van parabenen.

 

Make Up

Met Ariane Inden Make Up heeft u de regie om te accentueren en u zelf de uitstraling te geven zoals u die graag ziet. De make up producten van Ariane Inden staan voor perfectie in kleuren en texturen. De make up producten zijn ontwikkeld op basis van mineralen en zijn daardoor zeer geschikt voor de gevoelige huid. Tevens bieden wij make-up workshops aan om u diverse technieken te leren.

 

 

Parfums 

Ariane Inden Parfums zijn aantrekkelijk, sensueel en exclusief. Ze bevatten rijke ingrediënten waardoor de geur lang op de huid blijft. Uniek bij Ariane Inden zijn de Soft Touch parfums en de Skin Parfume.

De Soft Touch parfums zijn speciaal ontwikkeld voor vaders en moeders en zijn zacht voor de fijne neusjes van uw kindjes. De parfum is sprankelend door een kleine glitter. 

Het Skin Parfume is een heerlijke zachte hypo-allergene parfum en kan gebruikt worden als toevoeging op de ongeparfumeerde huidverzorging. Dus ook geschikt voor huidentypes die niet tegen parfum kunnen.

 

© 2012-2020 Adriana's Beauty Salon       Site door Compleet IT