Spekstraat 5a
2514BL Den Haag
+31707670589

 

Privacy Beleid

Adriana's Beauty Salon neemt uw privacy zeer serieus en zal informatie over u (de betrokkene) op een veilige manier verwerken en gebruiken. In dit Privacy Beleid leggen we u uit welke gegevens wij verwerken, en met welk doel we dat doen. Daarnaast kunt u in dit Privacy Beleid lezen over uw rechten met betrekking tot onze verwerking van uw persoonsgegevens. We raden u aan dit Privacy Statement aandachtig door te nemen.  

Wie zijn wij:

Adriana's Beauty Salon is een eenmanszaak ingeschreven in het handelsregister van de K.v.k onder de naam Adriana’s nummer 55433170.

Hoe gebruiken wij uw gegevens :

 

N.a.w.- gegevens, email-gegevens, telefoonnummers, dossiergegevens, gezondheidsgegevens om de dienst te kunnen uitvoeren, gegevens die tijdens de dienst gegenereerd worden.

Doeleinde:

CRM, financiële administratie, direct marketing, uitvoeren van behandelingen volgens GGD voorwaarden, nieuwsbrief, afhandelen klachten, behandelen van bestellingen.

Bewaartermijn:

Zolang als noodzakelijk voor dit doeleinde.

Hoe verkrijgen we uw gegevens:

Adriana's Beauty Salon heeft gegevens van u in ons bezit, omdat u deze aan ons verstrekt heeft.

Wat zijn uw rechten:

  • Inzage : u kunt uw persoonsgegevens altijd zelf bekijken.
  • Wijzigen : u kunt wijzigingen laten aanbrengen in uw gegevens.
  • Recht van bezwaar : als een bepaalde verwerking op grond van het ‘gerechtvaardigd belang’ van Ariane Inden Beauty salon Den Haag plaatsvind heeft u het recht om bezwaar ertegen te maken.
  • Gegevens overdracht : u hebt het recht op het verkrijgen van uw eigen gegevens.
  • Toestemming intrekken : u heeft het recht op vergetelheid. Om uw gegevens bij ons te wissen. Het kan zijn dat wij dan niet meer in staat zijn u een bepaalde dienst te leveren.
  • Wij delen uw gegevens nooit met andere partijen voor commerciële doeleinden.

Heeft u nog vragen over dit Privacy Beleid dan kunt u altijd bellen naar 0707670589 of mailen naar ai.denhaag@gmail.com

 

© 2012-2019 Adriana's Beauty Salon       Site door Compleet IT